Ik in een notendop

https://www.essebes.nl/wie-ben-ik/

Genieten van wat je doet. Nieuwe mogelijkheden ontdekken, denken in oplossingen. Openheid en creativiteit. Vooruitdenken, maar wel openstaan voor nieuwe mogelijkheden. Zo zoek ik mijn eigen avontuur.

Ik ben Esther, geboren en getogen in een prachtig dorp in het midden van het Groene Hart van Zuid-Ho_DSC0341lland. Sinds 2005 woon ik in Rotterdam met mijn partner DiedxSchrijven en fotografie zijn mijn grootste passies. Soms vertellen de woorden meer, soms het beeld. Ik ga graag naar theater, hou van koken en bakken en sport ook regelmatig: ik boks, wandel en fiets graag en beoefen yin yoga. 

Een realist, en een dromer. Vertrouwen op je gevoel, alles wat je doet, doen met heel je hart.

Kleine dingen

_DSC0938_1Een bijzondere, onverwachte ontmoeting. Met mijn voeten in het natte ochtendgras, als je de rits van de tent open doet. Een wijntje na een lange werkdag. De geuren van een nieuwe stad opsnuiven. De eerste bontgekleurde herfstbladeren die op de grond dwarrelen. De zon die door de gordijnen prikt. Het geknisper van een verse laag sneeuw. Het gefluit van vogels onderweg naar de trein. Een compliment, om te geven en te krijgen. Het zijn de kleine dingen die mijn dag maken.

Boeken, dromen, films en sport

Als taalliefhebber maak ik ook graag tijd voor een goed boek. En luister ik naar muziek (latin, _DSC0490_kleinklassiek, jazz, blues en flamenco), kijk naar films, waaronder animaties van Studio Ghibli en Pixar,en Latijns-Amerikaans. Ik ben veel te vinden in (semi-)filmhuizen. En op het IFFR, waar ik jarenlang één van de gezichten achter de informatiebalie was. In de wolken zie ik nog steeds allerlei dieren en objecten.  Dromen is voor mij ook leven. Van de laatste is sport ook belangrijk: ik loop hard, wandel, bootcamp en fiets. En daarmee is mijn hoofd ook weer vrij.

Hart voor communicatie en tekst

Gelukkig heb ik van mijn passies mijn werk kunnen maken. Tekst, beeld en online communicatie lopen alspen-en-blogger-300x188 een rode draad door mijn loopbaan als communicatiemedewerker, communicatieadviseur en redacteur voor online en offline media. Ik kan er goed mijn nieuwsgierigheid, leergierigheid en interesse in mensen in kwijt. Daar vertel ik u graag meer over op essebeswerkt.nl!

Geef een reactie