Long time ago

https://www.essebes.nl/long-time-ago/

Tja, de digitale wereld van Essebes stond even stil. Mijn wereld gelukkig niet.

Ik ontdekte dat voor een groep volwassenen heel anders is dan basisschoolkinderen. Dat het communicatievak wat ik verliet toch wel was wat ik zocht, hoewel ik daar altijd zoekende in ben. Daarvoor kwam een mooie oplossing: een vast dienstverband bij een grote detacheerder met zekerheid en flexibiliteit.

Ook privé gaat het na een wat mindere periode voor de wind. Heel letterlijk met onze kajuitzeilboot Contessa (ze is een Contest 28, trouwens:)), als het wind op het Hollandsch Diep mee zit. Weer een voorbeeld van waarom je nooit nooit moet zeggen. De boot is ons niet komen aanwaaien, ze is zeker niet gratis en ze kost nu vooral veel tijd, maar de rust die ze biedt is onbetaalbaar.

Sporten doe ik ook nog steeds. Hardlopen heb ik ingeruild voor fitness, yoga en sinds kort ook boksen, naast fietsen en wandelen. Altijd on the move.